Du har ingen varer.
- 6 fl. pr. stk. DKK 119,00
Andeluna "1300", Sauvignon Blanc,
Andeluna Cellars, Valle de Uco, Mendoza, Argentina.
Denne vin som er blevet til i samarbejde med Hans Vinding-Diers og besidder aromaer af tomatblade, mynte og timian i duften.
Vinen er medium fyldig og har en velafbalanceret syre og god mineralitet.
Vinen kan nydes nu og vinder ikke ved yderligere lagring.
Servér vinen ved 10 - 12 grader C. som apéritif eller til f.eks. retter med pasta, kylling, fisk, skaldyr såsom hummer eller krabbe.
Vinen er 100% Sauvignon Blanc, der er blevet høstet manuelt. Vinen har gæret og lagret på ståltanke.
Andeluna Cellars blev grundlagt i 2003 af H. Ward Lay - hvis far i øvrigt grundlagde Lays Chips - og familien Reina Rutini, som i over 120 år har produceret vin i Argentina.
Efter 4 års succesfuldt samarbejde med familien Reina Rutini, overtog H. Ward Lay det fulde ansvar for Andeluna Cellars i 2007.
Lay’s vision er, at producere nogle af verdens bedste vine.
Og han er klar over, at dette kun kan lade sig gøre ved at have første klasses druer, det allerbedste winemakerteam og ”state of the art” produktionsfaciliteter.
Det utrolig flotte Andeluna Cellars ligger i Tupungato Valley i Mendoza for foden af Andesbjergene.
Vinmarkerne dækker et areal på ca. 80 hektar og er beliggende fra 1100 til 1300 meter over havets overflade, hvilket gør Andeluna Cellars til den højst beliggende vingård i Argentina.
De har en tankkapacitet på 1 million liter, plads til 1200 fade, samt 720.000 flasker.
Silvio Oscar Alberto, som er chief winemaker hos Andeluna er én af Argentina’s mest fremstormende nye stjerner. Alberto har arbejdet sammen med mange internationale winemakers, bl.a. Jeffrey Stambor fra Beaulieu Vineyard, Scott Peterson fra Kendall Jackson og selvfølgelig Michel Rolland, som i dag er konsulterende ønolog hos Andeluna Cellars.
- Pris pr. stk. v/6 stk. DKK 119,00
- 2017
- Mendoza
- 75 cl.