Du har ingen varer.
Mandois Rosé Grande Reserve, Brut
Champagnen er lavet på 35% Pinot Noir 35% Pinot Meunier og 30%Chardonnay.
Champagnen har ligget 2½ år I kælderen inden degorgering.
Denne Rosé er lavet med både Assemblage og Saignée metoden.
Nogle af de røde druer bliver lavet efter Saignée-metoden for at opnå en større kraft, smag og fylde.
Man blander denne Rosé med resten af mosten som er lavet med Assemblage med rødvin i hvidvin.
Det er ikke oplyst hvor stor en del er lavet Saignée.
Champagnen har en dosage på 7 g/l.
Jean Mandois erhvervede sig sine første vinmarker i Epernay i 1735 og det var Victor Mandois der i 1860 grundlagde produktionen af Champagne i familienavnet.
I løbet af 1900-tallet udviklede de næste generationer forretningen til at være et internationalt anerkendt brand, der i dag betragtes som et af de bedste Champagne-huse.
I dag råder Champagne Mandois over 34 hektar vinmarker med Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir-druer til husets egen Champagne produktion.
Mellem vinstokkene pløjes der kun i hver anden række, for at rodnettet, efter deres mening, får optimale vækstbetingelser.
Mandois opkøber desuden druer fra Grand Cru marker i nærheden med krav om at dyrkning og kvalitet lever op til deres egne marker.
Husets Champagner fermenteret på 600 liters fade i helt særlige omgivelser under kapellet i kirken i landsbyen Pierry lige udenfor Epernay.
Champagne Mandois et Champagnehus, der leverer topklasse Champagner.
- NV
- Champagne
- 75 cl.