Du har ingen varer.
Chateau Ferriere
3. Cru Margaux
2016 årgangen er lavet på 67% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, og 3% Petit Verdot.
Certificeret økologisk og dyrket efter biodynamiske principper.
2016 årgangen en stor årgang og det fornemmer man dufter og smager vinen.
Vinen har en bemærkelses værdi bouquet med noter af solbær, solbærblade masser af intensitet.
Smagen er blød og tanninerne er velintegreret og med lidt alder bliver den endnu blødere.
Drik den den til en god grillet bøf med en god svampe sauce til.
Druerne bliver høstet fra husets egne 20 hektar marker der er godkendt økologiske og bliver plejet efter biodynamiske pricipper.
Markerne er tilplantet med 51% Cabernet Sauvignon, 41% Merlot, 2% Cabernet Franc og 6% Petit Verdot.
Alle druer bliver høstet med håndkraft fra vinstokke med en gennemsnitlig alder på 45 år.
Efter høst bliver druerne forsigtigt presset og fermenteringen sker på store cement tanke i 19 til 24 dage.
Herefter lagres vinen 18 måneder på Franske egetræsfade hvor 40% er nye.
Det er Claire Villars Lurton der ejer Chateau Ferriere.
Claire Villars Lurton står også bag Ch. Durfort Vivens (2.Cru Margaux), Ch. Haut Bages Libéral (5. Cru Pauillac), Ch. La Gurgue i Margaux samt Acaibo i Sonoma County i Californien USA.
-
- 2016
- Margaux
- 75 cl.