Du har ingen varer.
DKK 99,00
Ferraz Madeira Medium Rich, Madeira Wine Company, Madeira, Portugal
Ferraz Medium Rich Madeira har en behagelig og typisk karakter for en ung Madeira.
Den har en duft af tørrede frugter og et strejf af egetræ.
Den er halvsød og smager af tørrede frugter, krydderier, samt en smule egetræ.
Madeiraen kan nydes nu.
Servér Madeiraen ved 18 C. til 20 C. til desserter, kager eller ost.
Denne Madeira er lavet på Bual-druen.
Madeiraen gæres i 4 - 5 uger på egetræsfade og efterfølgende lagres på egetræsfade.
Man har lavet vin på Madeira lige siden 1600-tallet - og altid efter den helt specielle fremstillingsmetode ”Estufagem”.
I tidligere tider, hvor druerne kom fra små landsbyer langt væk fra hoved-og handelsbyen Funchal, var det farligt at transportere vinen tværs over vulkanøen efter høsten om efteråret, så man måtte vente til om foråret.
I den mellemliggende periode blev vinen lagret i tætte stofsække oppe under hustagene, hvor den om efteråret blev udsat for ekstrem varme og om vinteren for kulde.
Hermed fik madeiraen sin unikke brændte karakter og blev samtidig ”hærdet”, til at være den mest "holdbare" vintype i verden.
De bedste madeiraer kan ligge i over 100 år, - ja, man har endda smagt mere end 200 år gammel madeira, der først nu var på sit højeste.
Enkelte producenter anvender stadig den gamle metode i dag, men de fleste benytter en mekaniseret form, hvor man i temperaturkontrollerede rum fremprovokerer denne temperaturveksling.
Denne Madeira stammer fra vinfirmaet Ferraz, der producerer nogle af de bedste Madeira vine.
I dag er firmaet under The Madeira Wine Company, som tæller 9 af de bedste vinfirmaer på øen.
Ferraz Medium Rich Madeira har en behagelig og typisk karakter for en ung Madeira.
Den har en duft af tørrede frugter og et strejf af egetræ.
Den er halvsød og smager af tørrede frugter, krydderier, samt en smule egetræ.
Madeiraen kan nydes nu.
Servér Madeiraen ved 18 C. til 20 C. til desserter, kager eller ost.
Denne Madeira er lavet på Bual-druen.
Madeiraen gæres i 4 - 5 uger på egetræsfade og efterfølgende lagres på egetræsfade.
Man har lavet vin på Madeira lige siden 1600-tallet - og altid efter den helt specielle fremstillingsmetode ”Estufagem”.
I tidligere tider, hvor druerne kom fra små landsbyer langt væk fra hoved-og handelsbyen Funchal, var det farligt at transportere vinen tværs over vulkanøen efter høsten om efteråret, så man måtte vente til om foråret.
I den mellemliggende periode blev vinen lagret i tætte stofsække oppe under hustagene, hvor den om efteråret blev udsat for ekstrem varme og om vinteren for kulde.
Hermed fik madeiraen sin unikke brændte karakter og blev samtidig ”hærdet”, til at være den mest "holdbare" vintype i verden.
De bedste madeiraer kan ligge i over 100 år, - ja, man har endda smagt mere end 200 år gammel madeira, der først nu var på sit højeste.
Enkelte producenter anvender stadig den gamle metode i dag, men de fleste benytter en mekaniseret form, hvor man i temperaturkontrollerede rum fremprovokerer denne temperaturveksling.
Denne Madeira stammer fra vinfirmaet Ferraz, der producerer nogle af de bedste Madeira vine.
I dag er firmaet under The Madeira Wine Company, som tæller 9 af de bedste vinfirmaer på øen.
Læs mere
Læs mindre
DKK 99,00
- NV
- Madeira
- 75 cl.