Du har ingen varer.
DKK 699,00
Mandois Victor Brut, Vintage 2012, Vieille Vignes
Denne Champagne er lavet på 100% Chardonnay er dermed en Blanc de Blancs.
Champagnen er lavet med en dosage på 5 g/l.
Den har ligget 7 år i kælderen.
Druerne til Victor Brut bliver høstet fra over 50 år gamle vinstokke fra Mandois egne marker i Chouilly og Vertus. Disse stokke har et naturligt lavt udbytte, med få klaser pr. vinstok. Til gengæld giver druerne Champagnen en fantastisk struktur og unik balance mellem koncentration og finesse.
For at få den ønsket bløde, runde og komplekse Champagne bliver den fermenteret i egetræsfade, hvilket også var den måde Victor Mandois selv lavede Champagne på.
Jean Mandois erhvervede sig sine første vinmarker i Epernay i 1735 og det var Victor Mandois der i 1860 grundlagde produktionen af Champagne i familienavnet.
I løbet af 1900-tallet udviklede de næste generationer forretningen til at være et internationalt anerkendt brand, der i dag betragtes som et af de bedste Champagne-huse.
I dag råder Champagne Mandois over 34 hektar vinmarker med Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir-druer til husets egen Champagne produktion.
Mellem vinstokkene pløjes der kun i hver anden række, for at rodnettet, efter deres mening, får optimale vækstbetingelser.
Mandois opkøber desuden druer fra Grand Cru marker i nærheden med krav om at dyrkning og kvalitet lever op til deres egne marker.
Husets Champagner fermenteret på 600 liters fade i helt særlige omgivelser under kapellet i kirken i landsbyen Pierry lige udenfor Epernay.
Champagne Mandois et Champagnehus, der leverer topklasse Champagner.
Denne Champagne er lavet på 100% Chardonnay er dermed en Blanc de Blancs.
Champagnen er lavet med en dosage på 5 g/l.
Den har ligget 7 år i kælderen.
Druerne til Victor Brut bliver høstet fra over 50 år gamle vinstokke fra Mandois egne marker i Chouilly og Vertus. Disse stokke har et naturligt lavt udbytte, med få klaser pr. vinstok. Til gengæld giver druerne Champagnen en fantastisk struktur og unik balance mellem koncentration og finesse.
For at få den ønsket bløde, runde og komplekse Champagne bliver den fermenteret i egetræsfade, hvilket også var den måde Victor Mandois selv lavede Champagne på.
Jean Mandois erhvervede sig sine første vinmarker i Epernay i 1735 og det var Victor Mandois der i 1860 grundlagde produktionen af Champagne i familienavnet.
I løbet af 1900-tallet udviklede de næste generationer forretningen til at være et internationalt anerkendt brand, der i dag betragtes som et af de bedste Champagne-huse.
I dag råder Champagne Mandois over 34 hektar vinmarker med Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir-druer til husets egen Champagne produktion.
Mellem vinstokkene pløjes der kun i hver anden række, for at rodnettet, efter deres mening, får optimale vækstbetingelser.
Mandois opkøber desuden druer fra Grand Cru marker i nærheden med krav om at dyrkning og kvalitet lever op til deres egne marker.
Husets Champagner fermenteret på 600 liters fade i helt særlige omgivelser under kapellet i kirken i landsbyen Pierry lige udenfor Epernay.
Champagne Mandois et Champagnehus, der leverer topklasse Champagner.
Læs mere
Læs mindre
DKK 699,00
- 2012
- Champagne
- 75 cl.