Du har ingen varer.
- 6 fl. pr. stk. DKK 129,00
DKK 159,00
Monmousseau, Brut Etoile, Blanc de Blancs,
J.M. Monmousseau, Loire-et-Cher, Frankrig
Vinen har en lys gylden farve og små fine vedvarende bobler.
Det er en fyldig vin, som bl.a. besidder aromaer af mandler, figner og pærer.
Vinen kan nydes nu.
Servér vinen ved 6 - 8 grader C. som apéritif.
Brut Etoile er også perfekt som ingrediens i Kir Royal.
Monmousseau er lavet på 100% Chenin Blanc.
Det undergrundsbælte af kalk, som strækker sig fra “The white cliffs of Dover” til Champagne, er den direkte årsag til, at man i sidstnævnte område kan producere den verdenskendte drik af helt enestående karakter.
Undervejs fra det nordøstlige Frankrig passerer kalklaget også Loire, og danner her basis for fremstillingen af lignende mousserende vine.
De er ofte af meget høj kvalitet, og lavet efter “Traditional Method”, med naturlig eftergæring på flasken i 18 måneder.
Som nævnt er Brut Etoile udelukkende lavet på Chenin Blanc, som er Loire’s altdominerende hvide drue.
I Loire kendes den også under navne som Pineau de la Loire og Pinot de la Loire.
J.M. Monmousseau blev grundlagt i 1886 af Alcide Monmousseau i et af de største kridtholdige massiver i Montrichard (Loire-et- Cher).
Massivet blev udgravet da man skulle bruge materiale til at bygge Château Loire.
Udgravningen eller kælderen var ideel til vinproduktion og lagring, idet temperaturen både sommer og vinter holdt sig på 12ºC.
Monmousseau var indtil 1994 i familiens eje, hvorefter den Luxemburgske familie Bernard- Massard købte aktiemajoriteten i firmaet.
I 2010 solgte de så Monmousseau til The Ackerman Group.
J.M. Monmousseau, Loire-et-Cher, Frankrig
Vinen har en lys gylden farve og små fine vedvarende bobler.
Det er en fyldig vin, som bl.a. besidder aromaer af mandler, figner og pærer.
Vinen kan nydes nu.
Servér vinen ved 6 - 8 grader C. som apéritif.
Brut Etoile er også perfekt som ingrediens i Kir Royal.
Monmousseau er lavet på 100% Chenin Blanc.
Det undergrundsbælte af kalk, som strækker sig fra “The white cliffs of Dover” til Champagne, er den direkte årsag til, at man i sidstnævnte område kan producere den verdenskendte drik af helt enestående karakter.
Undervejs fra det nordøstlige Frankrig passerer kalklaget også Loire, og danner her basis for fremstillingen af lignende mousserende vine.
De er ofte af meget høj kvalitet, og lavet efter “Traditional Method”, med naturlig eftergæring på flasken i 18 måneder.
Som nævnt er Brut Etoile udelukkende lavet på Chenin Blanc, som er Loire’s altdominerende hvide drue.
I Loire kendes den også under navne som Pineau de la Loire og Pinot de la Loire.
J.M. Monmousseau blev grundlagt i 1886 af Alcide Monmousseau i et af de største kridtholdige massiver i Montrichard (Loire-et- Cher).
Massivet blev udgravet da man skulle bruge materiale til at bygge Château Loire.
Udgravningen eller kælderen var ideel til vinproduktion og lagring, idet temperaturen både sommer og vinter holdt sig på 12ºC.
Monmousseau var indtil 1994 i familiens eje, hvorefter den Luxemburgske familie Bernard- Massard købte aktiemajoriteten i firmaet.
I 2010 solgte de så Monmousseau til The Ackerman Group.
Læs mere
Læs mindre
- Pris pr. stk. v/6 stk. DKK 129,00
DKK 159,00
- NV
- Loire
- 75 cl.