Du har ingen varer.
Før: DKK 599,00
Nu: DKK 399,00
Chateau Ferriere
3. Cru Margaux
2019 årgangen er lavet på 70% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, og 5% Petit Verdot.
Dyrket efter økologisk og biodynamiske principper.
Druerne bliver høstet fra husets egne 20 hektar marker der er godkendt økologiske og bliver plejet efter biodynamiske pricipper.
Markerne er tilplantet med 51% Cabernet Sauvignon, 41% Merlot, 2% Cabernet Franc og 6% Petit Verdot.
Alle druer bliver høstet med håndkraft fra vinstokke med en gennemsnitlig alder på 45 år.
Efter høst bliver druerne forsigtigt presset og fermenteringen sker på store cement tanke i 19 til 24 dage.
Herefter lagres vinen 18 måneder på egetræsfade hvor 40% er nye, 40% er 1 år gamle og 20% ligger i amfora'er.
Det er Claire Villars Lurton der ejer Chateau Ferriere.
Claire Villars Lurton står også bag Ch. Durfort Vivens (2.Cru Margaux), Ch. Haut Bages Libéral (5. Cru Pauillac), Ch. La Gurgue i Margaux samt Acaibo i Sonoma County i Californien USA.
Før: DKK 599,00
Nu: DKK 399,00
-
- 2019
- Margaux
- 75 cl.